Sportnieuws uit de hele wereld

DaMedia, ook voor genummerde loten

Archive for oktober, 2017

De Zuid-Afrikaanse topatleet Wayde van Niekerk mist de eerste helft van het nieuwe seizoen door een ernstige knieblessure.

Comments Off on Van Niekerk lang uit de roulatie door in rugbyduel opgelopen kwetsuur
Tags:

Honderd dagen voor de start van de Winterspelen in Pyeongchang heeft Zuid-Korea dinsdag de olympische vlam in ontvangst genomen.

Comments Off on Fotoserie: Griekenland draagt olympische vlam over aan Zuid-Korea
Tags:

Viervoudig olympisch kampioen Mo Farah beëindigt na zes jaar de samenwerking met zijn omstreden coach Alberto Salazar. Hij keert terug naar Londen en gaat daar verder onder leiding van Gary Lough.

Comments Off on Mo Farah breekt na zes jaar met omstreden coach Salazar

30 Oct, 2017

Woods maakt na negen maanden rentree op golfbaan

Posted by: ANP/NU.nl In: Basketball

Tiger Woods keert eind november na negen maanden terug op de golfbaan. De 41-jarige golfer neemt deel aan de Hero World Challenge in Albany op de Bahamas.

Comments Off on Woods maakt na negen maanden rentree op golfbaan
Tags:

Met Yasemin Smit stopt ook de laatste nog actieve waterpoloster uit het ‘gouden’ Nederlandse team van Peking 2008. De 32-jarige Smit heeft maandag een punt gezet achter haar interlandcarrière.

Comments Off on Waterpoloboegbeeld Smit (32) stopt per direct als international
Tags:

Titelfavorieten Mathieu van der Poel en Maud Kaptheijns voeren de Nederlandse selectie aan bij de EK veldrijden komende zondag in het Tsjechische Tabor.

Comments Off on Van der Poel en Kaptheijns voeren Oranje-selectie EK veldrijden aan

Robin Haase heeft maandag eenvoudig de tweede ronde van het Mastertoernooi in Parijs bereikt. De Nederlander had slechts 51 minuten nodig tegen de Amerikaan Steve Johnson: 6-2 en 6-1.

Comments Off on Haase in minder dan uur naar tweede ronde Masters Parijs

Badr Hari gaat hoogstwaarschijnlijk door als kickbokser. De 32-jarige Nederlandse Marokkaan komt waarschijnlijk volgende vrijdag vrij en gaat dan weer in training. 

Comments Off on Badr Hari vervolgt na vrijlating carrière als kickbokser

Michael van Gerwen besefte zondag dat hij weer helemaal terug aan de top is. Met zijn zege op het EK in het Belgische Hasselt maakte de 28-jarige Brabander een einde aan een mindere periode.

Comments Off on Van Gerwen voelt zich dankzij EK-titel weer goed na mindere periode

Houston Astros heeft in de nacht van zondag op maandag het vijfde duel in de World Series met 13-12 gewonnen van Los Angelese Dodgers, het team van de Nederlandse pitcher Kenley Jansen. De ploeg uit Texas neemt daardoor een 3-2 voorsprong in de best-of…

Comments Off on Astros opnieuw op voorsprong in World Series na spectaculaire zege

Kickbokser Remy Bonjasky heeft zondagavond zijn comeback in de ring niet weten op te luisteren met een zege. De drievoudig winnaar van de K-1 World Grand Prix ging bij de World Fighting League (WFL) in Almere ten onder tegen Melvin Manhoef. 

Comments Off on Kickbokser Bonjasky bij rentree in ring ten onder tegen Manhoef

Raemon Sluiter weet nog niet of hij ook volgend jaar coach is van Kiki Bertens. De 39-jarige Rotterdammer gaat maandag samen met de nummer 31 van de wereld het seizoen evalueren.

Comments Off on Sluiter stopt na ruim twee jaar mogelijk als coach Bertens

Categories