Sportnieuws uit de hele wereld

DaMedia, ook voor genummerde loten

Archive for april, 2019

De Tilburg Trappers zijn er dinsdagavond niet in geslaagd om voor het vierde jaar op rij de titel te veroveren in de Oberliga. De ijshockeyclub ging na een zenuwslopende beslissingswedstrijd tegen EV Landshut met 2-4 onderuit.

Comments Off on IJshockeyers Tilburg Trappers grijpen naast vierde titel op rij in Oberliga
Tags:

Raymond van Barneveld heeft dinsdag zijn op een na beste prestatie van het seizoen behaald op een Players Championship. De Zuid-Hollander verloor in de vierde ronde van Players Championship 13 in Barnsley in een thriller met 5-6 van Peter Wright.

Comments Off on Van Barneveld behaalt op een na beste prestatie op Players Championship

Het prijzengeld voor Wimbledon gaat dit jaar opnieuw omhoog, maakte de organisatie van het toernooi dinsdag bekend. Onder de tennissers die deelnemen aan het Grand Slam-toernooi in Londen wordt een bedrag van in totaal 44 miljoen euro verdeeld.

Comments Off on Wimbledon verhoogt prijzengeld naar totaalbedrag van 44 miljoen euro
Tags: ,

De KNSB moet na tien jaar op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. KPN heeft besloten om het medio 2020 aflopende contract niet te verlengen, zo heeft de schaatsbond maandag bekendgemaakt.

Comments Off on Schaatsbond KNSB moet na tien jaar afscheid nemen van hoofdsponsor KPN

Joost Luiten heeft bij het golftoernooi om de Trophee Hassan II in Rabat genoegen moeten nemen met de gedeelde 25e plaats. De Nederlandse golfer sloot het toernooi in Marokko zondag af met een ronde van 74 slagen, één boven par.

Comments Off on Luiten zakt naar gedeelde 25e plaats op slotdag in Rabat
Tags:

Petra Kvitová heeft zondag het WTA-toernooi van Stuttgart op haar naam geschreven. Bij het ATP-toernooi van Barcelona was de eindzege voor Dominic Thiem.

Comments Off on Kvitová sterkste in WTA-toernooi Stuttgart, Thiem wint in Barcelona
Tags: ,

Michael van Gerwen heeft zondag voor de eerste keer in zijn loopbaan de German Darts Open gewonnen. De nummer één van de wereld versloeg in de finale van het Euro Tour-toernooi in Saarbrücken op overtuigende wijze Ian White (8-3).

Comments Off on Van Gerwen wint voor eerste keer in loopbaan German Darts Open

Ranomi Kromowidjojo heeft bij de lucratieve Champions Swim Series geen overwinning kunnen boeken. Ze eindigde zondag als derde op de 50 meter vlinderslag en als vierde op de 50 meter vrij. Arno Kamminga pakte brons op de 100 meter schoolslag.

Comments Off on Brons voor Kromowidjojo en Kamminga bij Champions Swim Series
Tags:

Luke Humphries stopt voorlopig met darts. De pas 24-jarige Engelsman, een van de grote verrassingen op het WK, kampt met psychische problemen en wil de komende tijd gebruiken om daaraan te werken.

Comments Off on WK-revelatie Humphries stopt voorlopig met darts wegens angststoornis

Eliud Kipchoge heeft zondag voor de vierde keer in vijf jaar tijd de marathon van Londen gewonnen. De wereldrecordhouder verpulverde zijn eigen parcoursrecord. De Nederlander Michel Butter finishte niet.

Comments Off on Kipchoge wint marathon van Londen voor vierde keer in tweede tijd ooit

Joost Luiten heeft zaterdag goede zaken gedaan op het golftoernooi om de Trophee Hassan II in Rabat, dat tot de Europese Tour behoort. De Nederlander klom in de derde ronde van de 42e naar de gedeelde 21e plaats.

Comments Off on Luiten klimt ruim twintig plaatsen na goede derde ronde in Rabat
Tags:

Rafael Nadal is er niet in geslaagd om voor de twaalfde keer in zijn loopbaan het ATP-toernooi van Barcelona te winnen. De Spanjaard verloor zaterdag in de halve finales verrassend in twee sets van de Oostenrijker Dominic Thiem: 4-6 en 4-6.

Comments Off on Nadal grijpt ook in Barcelona naast twaalfde titel na nederlaag tegen Thiem
Tags: ,

Categories