Sportnieuws uit de hele wereld

DaMedia, ook voor genummerde loten

Archive for september, 2019

Nieuw-Zeeland is zaterdag met een zwaarbevochten zege begonnen aan het WK rugby. De titelverdediger was met 23-13 te sterk voor een andere favoriet, Zuid-Afrika.

Comments Off on Titelverdediger Nieuw-Zeeland begint WK rugby met zege op Zuid-Afrika
Tags:

Beachvolleyballers Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen zijn er zaterdag niet in geslaagd Nederland een eerste ticket voor de Olympische Spelen van Tokio te bezorgen. Bij het olympisch kwalificatietoernooi (OKT) in Haiyang waren de Italianen Paolo Nico…

Comments Off on Brouwer en Meeuwsen weten zich nog niet te plaatsen voor Spelen

Rafaela Silva beweert dat ze onschuldig is, nadat vrijdag bekend werd dat ze een positieve dopingtest heeft afgelegd. De Braziliaanse is regerend olympisch kampioene in de klasse tot 57 kilo.

Comments Off on Olympisch kampioene judo Silva claimt onschuld na positieve dopingtest

De tennissers van Team Europa gaan na de eerste dag van de Laver Cup aan de leiding. De ploeg van captain Björn Borg staat mede dankzij een overwinning van Roger Federer in het dubbelspel met 3-1 voor tegen Team Wereld.

Comments Off on Team Europa leidt mede door dubbelzege Federer na eerste dag Laver Cup
Tags: ,

De Nederlandse honkballers hebben zich vrijdag op het olympisch kwalificatietoernooi (OKT) in Italië hersteld van de nederlaag tegen Israël. Oranje won met 6-2 van Spanje.

Comments Off on Honkballers herstellen zich op OKT met overwinning op Spanje

Joost Luiten is vrijdag weggezakt uit de top tien van het BMW PGA Championship. De Zuid-Hollander liep een ronde par op de baan in Wentworth.

Comments Off on Luiten zakt weg uit top tien bij BMW PGA Championship

Bondscoach Alyson Annan houdt Frédérique Matla voorlopig buiten de trainingsgroep van de Nederlandse hockeysters. De Australische is niet helemaal tevreden over de spits.

Comments Off on Bondscoach Annan stelt voorlopig geen prijs op spits Matla

Japan heeft het WK rugby in eigen land vrijdag geopend met een fraaie zege. In het Tokyo Stadium zagen 50.000 toeschouwers dat het gastland met 30-10 te sterk was voor Rusland.

Comments Off on Gastland Japan opent WK rugby met zege op Rusland

20 Sep, 2019

Op deze zes opmerkelijke spelers moet je letten tijdens het WK rugby

Posted by: NU.nl/Robbert van der Linde In: Autosport

Het WK rugby, dat vrijdag van start gaat, vormt het podium voor enkele fysiek indrukwekkende en opvallende spelers. Deze mannen moet je tijdens het mondiale toernooi in Japan in de gaten houden.

Comments Off on Op deze zes opmerkelijke spelers moet je letten tijdens het WK rugby

20 Sep, 2019

WK rugby begint zonder Nederland, is Oranje er over vier jaar wel bij?

Posted by: NU.nl/Bart van Dooijeweert In: Atletiek

Met het WK rugby wordt de komende anderhalve maand in Japan een van de grootste sportevenementen ter wereld gehouden, in een sport die in Nederland weinig geschiedenis heeft maar snel groeit. Voor de Nederlandse mannenploeg is een toekomstige WK-deelna…

Comments Off on WK rugby begint zonder Nederland, is Oranje er over vier jaar wel bij?

De Nederlandse honkballers zijn op het olympisch kwalificatietoernooi in Italië tegen een gevoelige en terechte nederlaag aangelopen. Israël was met liefst 8-1 te sterk voor de ploeg van bondscoach Evert-Jan ‘t Hoen.

Comments Off on Honkballers op olympisch kwalificatietoernooi hard onderuit tegen Israël
Tags:

De Nederlandse volleyballers moeten het in de achtste finales van het EK opnemen tegen Duitsland. De ploeg van bondscoach Roberto Piazza strijdt zaterdag in Apeldoorn om een plek bij de laatste acht.

Comments Off on Volleyballers nemen het op tegen Duitsland in achtste finales EK

Categories