Sportnieuws uit de hele wereld

DaMedia, ook voor genummerde loten

Archive for december, 2019

Fallon Sherrock doet volgende week niet mee aan het WK darts voor vrouwen. Dat heeft het management van de Engelse WK-sensatie dinsdag laten weten.

Comments Off on Sherrock niet naar WK darts voor vrouwen vanwege geslonken prijzengeld

Gerwyn Price is alsnog door het stof gegaan voor zijn gedrag tijdens de halve finale op het WK darts in Londen. De Welshman vindt dat hij zich maandagavond van zijn slechtste kant heeft laten zien tegen Peter Wright.

Comments Off on Price diep door het stof voor gedrag tegen Wright in halve finale WK

Peter Wright was maandag niet te spreken over het gedrag van Gerwyn Price tijdens hun onderlinge ontmoeting in de halve finales van het WK darts. De Welshman juichte na de winst van de tweede set in het gezicht van de Schot, die uiteindelijk met 6-3 ze…

Comments Off on Wright niet te spreken over gedrag Price tijdens verhitte halve finale
Tags:

Maria Sharapova speelde in 2019 door blessureleed slechts vijftien wedstrijden, maar de 32-jarige Russin heeft nooit overwogen een punt achter haar loopbaan te zetten. Ze voelt zich eindelijk weer fit en aast het komende jaar op revanche.

Comments Off on Sharapova denkt ondanks aanhoudend blessureleed niet aan stoppen

Maria Sharapova speelde in 2019 door blessureleed slechts vijftien wedstrijden, maar de 32-jarige Russin heeft nooit overwogen een punt achter haar loopbaan te zetten. Ze voelt dat ze nog een hoop kan laten zien in de toekomst.

Comments Off on Sharapova denkt ondanks aanhoudend blessureleed niet aan stoppen
Tags: ,

Michael van Gerwen maakt zich niet druk dat hij tot dusver niet zijn gebruikelijke niveau heeft gehaald op dit WK darts in Londen. De Brabantse titelverdediger is vooral blij dat hij na zijn zege maandag op Nathan Aspinall (6-3) weer in de finale staat.

Comments Off on Van Gerwen maakt zich niet druk dat hij beste spel nog niet heeft laten zien

Michael van Gerwen heeft zich maandag voor de vijfde keer in zijn carrière geplaatst voor de finale van het WK darts in Londen. De Brabantse titelverdediger won in de halve finales met 6-3 van Nathan Aspinall.

Comments Off on Van Gerwen plaatst zich voor vijfde keer voor finale WK darts

De Astana-renners Yevgeniy Gidich en Vadim Pronskiy zijn maandag tijdens een trainingsrit in Spanje aangereden door een auto. De Kazachse talenten moesten beiden voor controle en behandeling naar het ziekenhuis.

Comments Off on Astana-talenten Gidich en Pronskiy aangereden bij trainingsrit in Spanje

Peter Wright heeft zich maandag voor de tweede keer in zijn carrière geplaatst voor de finale van het WK darts in Londen. De Schot won in een verhitte halve finale verdiend met 6-3 van Gerwyn Price.

Comments Off on Wright wint in verhitte halve finale van Price op WK darts

Mathieu van der Poel denkt niet dat hij volgend jaar opnieuw zo succesvol zal zijn als in 2019. De wereldkampioen veldrijden boekte maandag bij de Ethias Cross in Bredene zijn 28e overwinning in 29 veldritten dit kalenderjaar.

Comments Off on Van der Poel denkt dat hij ‘uniek’ jaar 2019 niet nog eens zal meemaken
Tags:

Mathieu van der Poel heeft maandag ook de laatste veldrit in het voor hem zo succesvolle 2019 gewonnen. De wereldkampioen was oppermachtig in de Ethias Cross van Bredene en zegevierde voor de 28e keer in 29 veldritten dit kalenderjaar.

Comments Off on Van der Poel sluit topjaar af met overtuigende zege in veldrit Bredene

Gerwyn Price begint maandagavond vol vertrouwen aan zijn halvefinaleduel met Peter Wright op het WK darts. De Welshman denkt dat ‘Snakebite’ niet staat te springen om het tegen hem op te nemen in Londen.

Comments Off on Price voor halve finale WK: ‘Ik denk niet dat Wright tegen mij wil spelen’
Tags:

Categories